Wimperextensions

wimper1Bij ons worden wimperextensions elk afzonderlijk natuurlijk wimperhaartje met een aparte wimper extension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig antiallergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar.

Het effect van wimperextensions moet je eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het voordeel is ook dat je je ogen praktisch niet meer hoeft op te maken. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer.

Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken meer naar hebt en niet riskeert om met uitgelopen mascara en oogpotlood uit de zee of het zwembad te komen.

Wimperextensions is de wereldwijde trend! Ideaal voor de vrouw die zich niet iedere morgen wil opmaken maar toch goed voor de dag wil komen. Kortom de lange volle wimpers waar iedere vrouw van droomt!

wimperextention door get beautyDe behandeling duurt ongeveer anderhalf uur. De wimperextensions worden één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciaal voor deze procedure ontwikkelde formaldehyde vrije High Performance lijm. Deze methode is niet te vergelijken met de zogenaamde trosjes, wimperstukjes of wimperstrips en blijven circa 6 tot 8 weken zitten. Na ongeveer 3 tot 4 weken is een opvullen aanbevolen voor een optimaal resultaat.

De voordelen van wimperextensions

  • Mooie volle en lange wimpers
  • Natuurlijke uitstraling
  • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
  • Lengte, dikte en kleur aangepast aan uw wensen
  • Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet
  • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee
  • Blijven 2 maanden zitten. Voor een langdurig resultaat kunt u regelmatig uw wimperextensions laten op/bijvullen. Hierdoor heeft u altijd wimpers op de lengte die u wenst.

Prijzen

Nieuwe set winperextensions € 47,50

Opvullen na 1 week € 12,50
Opvullen na 2 weken € 25,00
Opvullen na 3 weken € 37,50

U kunt direct een afspraak maken op deze pagina, of door te bellen naar nummer 06-81643317 Of stuur een e-mail naar getbeauty37@gmail.com