Nagelbijtarrangement

Nagelbijten is een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. Een probleem waar moeilijk van af is te komen, maar met het nagelbijtarrangement kunt u het probleem de baas worden. Het arrangement bestaat uit 6 behandelingen. Gedurende deze periode zullen wij u intensief begeleiden om van het nagelbijten af te komen.

Eerste behandeling

Bij uw eerste bezoek wordt er een complete set nagels gezet. De lengte van de nagels zal in het begin kort gehouden worden. Een nagelbijter is gewend om alles met de vingertoppen te doen en zal dus moeten wennen aan het feit dat er weer nagels zijn. Wanneer de nagels te lang zijn, zullen ze sneller breken of beschadigen doordat de nagels overal tegenaan stoten.

Tweede behandeling (na 1 week)

Na een week komt u terug voor een controle. Uw nagels worden weer kort gevijld en eventueel gerepareerd.

Derde behandeling (na 2 weken)

Ongeveer twee weken na uw eerste bezoek komt u terug voor een nabehandeling. Uw nagels worden weer bijgewerkt kort gevijld en eventuele breuken hersteld.

Vierde behandeling (na 3 weken)

Nagels die altijd afgebeten worden hebben de neiging sneller te groeien dan nagels van iemand die niet nagelbijt. Daarom zal er in deze week de eerste opvulbehandeling plaatsvinden. Tussen deze en de volgende afspraken zit vervolgens 2 weken.

Vijfde behandeling (na 5 weken)

Nabehandeling plus controle. Ter controle van de nagels komt u nog een keer terug. In deze week zal er weer een opvulbehandeling plaatsvinden. Als het nagelbed voldoende is gegroeid kan er nu eventueel ook een french-manicure worden gekozen.

Laatste behandeling (na 7 weken)

Dit is de laatste behandeling van het nagelbijt-arrangement. De kunstnagels kunnen eventueel worden verwijderd, maar misschien vind u ze wel zo mooi dat u ze er helemaal niet af wilt. Uiteraard wordt de kans om van het nagelbijten af te komen vergroot naarmate de kunstnagels langer blijven zitten. Wanneer u daarvoor kiest zullen de kunstnagels tijdens deze behandeling weer worden opgevuld, en afgewerkt met een french-manicure of een kleine nail-art naar keuze.

Extra

Zeker voor nagelbijters is het van groot belang om de nagelriemen soepel te maken en te houden. Daarom is in dit arrangement naast de vijl een flesje nagelriemolie begrepen. Met deze nagelriemolie dient u tweemaal per dag de nagelriemen in te smeren. Tijdens de behandelingen zal ik uitgebreid informeren over het onderhoud van de nagels.

Prijs             € 190,-

U kunt direct een afspraak maken op deze pagina, of door te bellen naar nummer 06-81643317 Of stuur een e-mail naar getbeauty37@gmail.com