Kunstnagels

Gelnagels:

Afhankelijk van uw wens en eigen nagels wordt er gekozen voor sjablonen of tips. Gelnagels kunnen worden gemaakt met een witte rand die “French manicure” wordt genoemd of een gekleurde rand.

Verzorging van gelnagels:
Het is aan te raden de nagels en de nagelriemen tweemaal daags in te smeren met nagelriem olie. Hierdoor wordt de elasticiteit van de kunstnagel behouden en wordt de natuurlijke nagels gevoed.

Het opvullen van gelnagels:
Na hoeveel weken opvullen nodig is, is afhankelijk van de snelheid waarmee uw nagels groei. Gemiddel moeten gelnagels opgevuld worden na drie à vier weken.

Prijs

Nieuwe set € 47,50
Opvullen € 32,50

(in verhouding tot Acryl nagels, is gel zachter en flexibeler. Bovendien oogt gel door de volledig transparante kleur natuurlijker)

Acryl nagels:

Afhankelijk van uw wens en eigen nagels wordt er gekozen voor sjablonen of tips. Acryl nagels kunnen worden gemaakt met een witte rand die ” French manicure” wordt genoemd of een gekleurde rand.

Verzorging van Acryl nagels:
Het is aan te raden de nagels en de nagelriemen tweemaal daags in te smeren met nagelriem olie. Hierdoor wordt de elasticiteit van de kunst nagel behouden en wordt de natuurlijke nagels gevoed.

Het opvullen van Acryl nagels:
Na hoeveel weken opvullen nodig is, is afhankelijk van de snelheid waarmee uw nagels groei. Gemiddeld moeten gelnagels opgevuld worden na drie à vier weken.

Prijs

Nieuwe set € 47,50
Opvullen € 32,50

( acryl is een poeder dat met een vloeistof wordt vermengd. Hier uit ontstaat een kneedbaar bolletje dat op de nagel wordt aangebracht.

U kunt direct een afspraak maken op deze pagina, of door te bellen naar nummer 06-81643317 Of stuur een e-mail naar getbeauty37@gmail.com