Bruidsnagels

Het moet één van de mooiste dagen uit uw leven worden.

Op de belangrijkste dag van uw leven wilt u er natuurlijk op zijn mooist uit zien. Er wordt een mooie jurk gekocht, bijpassende schoenen en een mooie ring. Bij de gekozen ringen horen natuurlijk ook mooie verzorgde handen en nagels.Speciaal voor de mooiste dag van uw leven zijn er bruidsnagels arrangement. U kunt kiezen uit prachtige parelmoer kleur nagels of met het klassieke French manicure .Voordat we een mooie set kunstnagel op uw handen gaan zetten worden uw handen eerst goed verzorgen. Daarom bieden we in deze arrangement een manicure de luxe aan.

Wat zit er in de arrangement

  • een behandeling van manicure de luxe
  • een nieuwe set gel of agryl nagel
  • een nieuwe set gel nagel op de voeten

Tip.. een manicure behandeling is ook aan te raden voor een bruidegom

Hoe werkt het

Wij maken met u een afspraak om de handen en nagel te bekijken. Aan de hand daarvan kunnen wij advies geven wat wij gaan doen om de beste resultaat voor uw trouwdag te behalen. We plannen afspraken voor de behandelingen met u in.

  • Eén week voor de grote dag krijgt u luxe manicure
  • Twee of een dag voor uw trouwdag wordt er een mooie nieuwe set gel of acryl nagel opgezet.
  • Twee of een dag voor uw trouwdag wordt ook gel nagel op de tenen opgezet.

Prijzen € 90,00

(het is mogelijk om meer manicure-behandelingen te laten doen. Dit hangt van uw handen en nagels af. Ook voor de moeders en vriendinnen hebben we een leuke behandeling in onze salon)

U kunt direct een afspraak maken op deze pagina, of door te bellen naar nummer 06-81643317 Of stuur een e-mail naar getbeauty37@gmail.com